No products in the cart.

Menu Close

Milyen ruhát vigyek nyaralásra?

Az örökös dilemma a ruhaválasztás

Ruhaválasztás nyaralásra

Nyaralás előtt sokunknak gondot okoz a pakolás: mit és mennyit csomagoljunk be. Attól függetlenül, hogy hova és mennyi időre megyünk, nem kell magunkkal vinni az egész ruhatárunkat. Első lépésként készítsünk egy listát a ruhadarabok, kiegészítők és egyéb dolgokról, nagyon sokat segít!

A ruhák terén mindig bajban vagyunk: a legújabb tunikánktól kezdve a kedvenc koktélruhánkig szívünk szerint mindent magunkkal vinnénk, így végül nem tudjuk összecsukni a bőröndünket.

Bárhova utazunk, fel kell készülni a szeszélyes időjárásra. Természetesen az is szempont, hogy milyen nyaralást tervezünk: passzívat, amikor naphosszat a strandon vagyunk, vagy aktívat, amikor betervezünk egy-két túrázós, városnézős napot. Mindig csak a legszükségesebb darabokat vigyük magunkkal. Nem árt esetleg arra is gondolni, hogy egy külföldi nyaralásnál biztosan több mindennel térünk haza, tehát ne tömjük meg már odafelé a bőröndünket.  Érdemes jól variálható alapdarabokat becsomagolni.

Milyen ruhát vigyek városnézéshez

Felejtsük el a hosszú, tapadós farmerokat és vegyük elő a legkényelmesebb ruháinkat. Az idei nyár kedvencei az egzotikus minták, a csíkos, illetve vállnélküli, romantikus darabok. A ruhák amellett, hogy kényelmesek, praktikusak is: nyugodtan mehetünk bennük éttermekbe, városi sétákra vagy akár vitorlázásra is. Ha pedig inkább a nadrágokat szeretjük, válasszunk az egyszerű, de rendkívül divatos overallokat: ezekben a trendi darabok a nap bármely szakaszában jól fogjuk érezni magunkat.

Milyen ruhát vigyek tengerparti sétához

Mindannyian ismerjük azt a városi, harminc fok feletti tikkasztó hőséget, amikor már csábít minket a szökőkút látványa. A legnagyobb forróságban legszívesebben lekapnánk a ruháinkat és csak egy fürdőruhában járnánk a várost… Viseljünk helyette nyári toppot, ami idén az egyik legdivatosabb darabok közé tartozik! Ezek a felsők nem csak kényelmesek, frissítő érzetet adnak a legmelegebb napokon. A rövid, merész darabokból válasszunk az aszimmetrikus, egyedi anyaghasználatúakat: izgalmas lehet például egy csipkés, vagy egy kombinált pántos darab.

Milyen ruhát vigyek napozáshoz

Ha végre rászánjuk magunkat a fürdőruha vásárlásra, nehéz egyet választani a sok, izgalmas design közül? Ha szeretjük a praktikus és változatos darabokat, nekünk találták ki a kifordítható bikiniket. Több olyan darabot is találhatunk az idei kínálatban, amelyeknek tetszés szerint kombinálhatjuk az oldalait, akár vegyesen az alsó és felsőrészét. Így akár egy bikinivel is elindulhatunk a nyaralásra, anélkül, hogy megunnánk időközben.

Milyen ruhát vigyek vízparti bulihoz

Ha olyan fürdőruhát szeretnénk, ami többet takar, vagy csak szeretnénk egy kis újdonságot kipróbálni, az idei nyár nekünk kedvez: számtalan szexi, alkathoz illeszkedő egyberészes fürdőruha közül választhatunk. Ráadásul nem csak strandoláshoz hordhatjuk: bodyként bátran viselhetjük akár az esti buliban is rövidnadrággal vagy szoknyával.

Íme egy lista, ami segítségedre lehet:

  • Felső: pólók (sportosabb, csinosabb, egyszerűbb) – mindennel lehet párosítani
  • Nadrág, szoknya: farmer rövid, hosszú nadrág, leggings – ezek jól variálhatók
  • Pulóver, kabát: legyen egy csinosabb, egy lezserebb és egy farmerkabát, esetleg egy esőkabát
  • Ruha: laza, ami jól variálható egy szép cipővel, vagy sportossal
  • Cipők: tornacipő, papucs, szandál, egy magasabb sarkú (de kényelmes)
  • Táska: hátizsák, strandtáska, clutch estére

Kiegészítők: öltöztetnek, ezért érdemes erre is figyelni!

Fürdőruha: vigyünk legalább kettőt, csak figyeljük arra, hogy egyforma legyen a szabása (napozásnál fontos, hogy a pántok kb. egy helyen legyenek) Strandra érdemes még kalapot, strandkendőt vagy strandruhát vinni.

Mikor és hogyan csomagolj össze?

A csomagolást úgy lehet elkezdeni, hogy amit már el tudunk pakolni (tehát már nem lesz rá szükség otthon), azt azonnal el lehet rakni, akár 3-4 nappal hamarabb is. Amit még használunk az indulás napján, csak azok maradjanak ki az utolsó pillanatig. Mellé kell készíteni a csomagolólistát, amit bepakoltunk, már ki is húzzuk. Minden családtagnak érdemes külön listát írni, akkor biztosan nem marad otthon semmi.

Nézd körbe itt a webshopban és válogasd össze a nyaralós szettjeidet!

Ha segítségre van szükséged, hívj bátran!

Ha első kézből szeretnél értesülni a legújabb ruhadarabokról, látogass el Facebook oldalunkra!

Kellemes nyaralást Kívánunk! 😊

1 Comment

Post a comment