Tulajdonos

Hidasi Judit

Üdvözöllek az oldalamon!
Örülök, hogy itt vagy!

Gyerekkorom óta imádom a ruhákat. Sokat játszottunk butikosat a barátnőimmel. Különböző stílusokat találtunk ki, titkárnő, diáklány, party ruha… Már akkor is élvezettel válogattam össze az egymáshoz illő szetteket. 

A sors aztán úgy hozta, hogy évekig nem élhettem ki igazán öltözködési szenvedélyemet, mert egyenruhában végeztem a munkám. Stewardessként, majd szállodai recepciósként dolgoztam. Noha, az ott eltöltött idők meghatározóak voltak az életemben, mégis a gyermekeim születése után nem tértem vissza erre az útra, hanem elindítottam saját vállalkozásomat.

Olyan üzletet álmodtam meg, ahol egyedi ruhák közül válogathatnak a vásárlók, -méghozzá barátságos árakon-, ahol az édesanyák, dolgozó nők, mind alkalomra, mind a hétköznapokra különlegesnek érzik magukat a tőlem vásárolt jó minőségű viseletben. 

Fontos számomra a hazai divat népszerűsítése, így több magyar tervező ruhái megtalálhatók az üzletben. Kiemelt partnereim közé tartozik a Lilly szett és a Nana’s. 

És hogy a férfiak se maradjanak ki semmi jóból, nemrég a magyar tervezésű Balance cool & elegant extra minőségű ruhái szintén forgalomba kerültek a Juci’s fashionben.

Hiszem és remélem, hogy szükség van arra, amit próbálok ezen a széles ruhaipari skálán képviselni. 

Várlak  szeretettel személyesen gödöllői üzletemben vagy a itt webshopon!